Sunday, January 27, 2013

Baran Seharian

Hari nih baran betul aku..memang menyakitkan hati 1. period aku buat hal asyik lambat datang je, 2. datang keje macam2 rosak nasib baik xkene keje sorang tp esok xtahu plak mcm mane, 3. mak aku asyik bebel je pasal keje aku yg xsemegah nih. die beli paper hari nih n then tgk byk jawatan kosong pastu bebel kt aku cakap aku yg xnk mintak keje padahal keje byk je katanye..

"mak, masalahnye kakak ni amek degree engineering ke?amek medic? igt blaja kt universiti obersea ke? mak tolong la faham, bukanya kakak xnak keje yg gaji sebulan 2,3 ribu tp belum ada rezeki skrg nih, bukanya kakak xmintak keje kt tempat lain, mintak mak,beratus dah jawatan kosong kak mintak tak terkira byknya, tolong la faham mak...TOLONG LA FAHAM MAK."argghhhhhhhhhhhhhhhh!!!!

tu dh masalah kt umah, skrg yg bt aku bertambah serabut pesal period aku pesal xpanctual masa sebelum2 nih, 2,3 bulan nih buat hal lambat dtg pulak.lame2 aku rase aku bley mati la pikirkan knp period aku slalu dtg lambt.

HAAA....AKU TAK KAWIH LAGI OK AND AKU TAK PENAH ADA HUBUNGAN SEKSUAL DGN MANA-MANA LELAKI SUMPAH DEMI ALLAH. AKU PUN XTAHU MCM MANA RASANYE BUAT BENDA TU.

disebabkan aku ni TERLALU paranoid terhadap sesuatu benda tu, then aku keep thingking nape period aku datang lambat, lepas tu aku selalu fikir yg bukan2..ada ke org bley ngandung tanpa melakukan hbgn seks? aku bkn sebaik Mariam, tp aku bukan jahil, cuma masalahnye skrg nape time2 aku byk masalah ni, period aku pn nk bt hal? xboleh ke datang on time macam selalu mcm sebelum2 nih..ape masalah nye nih? aku dh separuh gile memikirkan masalah period aku nih. kalo la aku jadi mcm Mariam mcm mne? ade ke org nk percaya kt aku, org maki aku lg ada lah...period boleh x tlh kua sehari dua nih?kalo xbikin panas boleh x?

kalo ada org bace entri aku nih mesti deorg ckp aku sakit jiwa..But that the reality, ramai org sebenarnye yg sakit jiwa tp xnk ngaku.aku xmalu ngaku yg aku xceli mmg ada masalah jiwa sikit BUT aku still waras lg cuma emosi aku kdg2 xstabil n rasa nk memberontak ja SEBAB kebayakkan benda yg aku nk aku xdapat lg n family aku bukan nya supportive sgt pn.

sakit jiwa xbermakna GILA. aku penah amek subjek kesihatan mental masa study kt ukm dulu. sebenarnya ramai je org Malaysia yg alami masalah jiwa mcm aku nih cuma deorg je yg xnk jumpa doc. kononye bley setel sendiri. aku pn minggu depan aku nk g jumpe doc. aku nk die check 1 bdn aku nih ape masalahnye, kalo doc tu kata aku jadi mcm Mariam itu baru betul2 aku GILA.




sebab tu la en. Hariz ckp aku peraniod..YES IM syg n im sory sebab i bukan pompuan yg sempurna utk u. tp i syg u..i waras ni masa i ckp nih sbb U sorang je lelaki yg paling baik utk yg pernah i jumpe.


No comments:

Post a Comment