Saturday, January 1, 2011

dia mai dah..dia mai dh..!!!

salam n hepi new year 2011...!!!!!!!

ini second entry aku lepas aku build blog neh...1 hari 1 mlm gak la membawak smpi ke pagi*pas bgn tdo* fuhhh..susa juga ek mase starting bt blog neh,nk setting tuh la setting neh la..jap edit jap remove,jap lg add jap lg remove...haaaiishh...bkn ape juz nk bt diary maya aku neh nmpk lebey menarik n sweet nanti xde la aku buhsan ble nk menulis n org nk bace pn sedap je mata memandang *ade ke org nk bace?* xkesah la jnji aku buley tulih dgn sesedap rasa aku..ngeee!!

btw blog neh xsiap sepenuhnya lg..byk lg benda yg aku nk kena blaja n setup maklumlah ni blog pertama aku,bak kata aku kira neh penampilan sulung laa..kahkahkah...!sebelum neh aku xhingin pn nk bloging2 neh,nk bukak bace blog org pn aku mls neh kn pulak nk update blog sendiri kn...tp ade sedikit kesedaran ble aku pk aku neh mcm xde hasil yg menarik je..nk kata xde kemahiran pn ye gak..setakat conteng2 ats ketas je xguna beb,xde org pandang n phm pe aku alami,org xnmpk hasil aku..so sempena thn baru nie aku decide nk bt blog sendiri wlwpn hasilnye xseberapa dan xpenting pn kdg2 tp bg aku kalo ada sedikit kelebihan dlm penulisan neh xsala kalo kita memcuba btoi dakk??

pape hal pn aku hrp kedtgn thn baru aku ni akn memberi aku harapan dan kejayaan demi kejayaan yg baru,,,semoga ALLAH S.W.T akn memberikan keberkatan dlm setiap langkah perjalanan aku. semoga apa yg aku lakukan ini akan mendatangkan hasil wlwpn xthu bila hasil tuh aku leh dapat..bt abah & mak,,i lep u..kak akan bt sumthing tok family kita dan diri kak sendri..doakan kak yee...heeee!!!

No comments:

Post a Comment